Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Ε΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσσαλονίκης κα Βασιλική Αδαμίδου, τον Διευθυντή του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Παιδοψυχίατρο Δρ Βάιο Νταφούλη

και τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας κ.κ. Φλώρα Αστεριάδου, Έφη Τσαμαδού, Ειρήνη Μιχαλέττου, Μαρία Καπερώνη, για τη συνεργασία με το 1ο Κέντρο Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στη διοργάνωση της άκρως επιτυχημένης ημερίδας με θέμα: «Ψυχοκοινωνικά και ψυχοπαιδαγωγικά προβλήματα στο σχολικό περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας.


Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειακό Διευθυντή Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρο Κόπτση, την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου «Αγ. Παύλου» κα Δήμητρα Εμμανουηλίδου, την Διευθύντρια Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης κα Ζαχαρούλα Πετράκη – Ασημακοπούλου, τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, τους Αιρετούς Εκπροσώπους και τα Συνδικαλιστικά Στελέχη που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Επίσης, ευχαριστούμε τους επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας, τους εκπαιδευτικούς της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, το ειδικό εκπαιδευτικό & βοηθητικό προσωπικό των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής που παρακολούθησαν την ημερίδα.


Στην ημερίδα τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του 1ου Κ.Ε.Σ.Υ. Ανατ. Θεσσαλονίκης κ.κ. Πέτρος Σταγιόπουλος, Ευδοξία Παναγιωτίδου, Μαργαρίτα Καραμανάκη, Απόστολος Παπαδόπουλος, Μαρία Αλεξίου και Μερόπη Βογιατζόγλου με τις εισηγήσεις τους παρουσίασαν το έργο και τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας μας και ανέλυσαν το θέμα: «Ψυχοπαιδαγωγικά προβλήματα στο σχολείο, την οικογένεια και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον».