Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο Πανοράματος.το 1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης, το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με Διευθυντή τον παιδοψυχίατρο Δρ Βάιο Νταφούλη, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Πανοράματος κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και την Αντιδημαρχία Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Παιδείαςοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Ψυχοκοινωνικά και ψυχοπαιδαγωγικά προβλήματα στη σύγχρονη κοινωνία».

 

Αφίσα

Η ημερίδα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και την παρακολούθησαν επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικοί της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου.

Η Υπηρεσία μας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον Διευθυντή του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης παιδοψυχίατρο Δρ. Βάιο Νταφούλη για τη συνεργασία με το 1ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Α΄ Θεσσαλονίκης, στην οργάνωση της ημερίδας, στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος.

Επίσης, η Υπηρεσία μας ευχαριστεί τον Περιφερειακό Διευθυντή ΠΕ και ΔΕ Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρο Κόπτση, τον τ. Περιφερειακό Διευθυντή ΠΕ και ΔΕ Εκπαίδευσης κ. Γιώργο Καρατάσιο και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου «Αγ. Παύλου», που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους εισηγητές που με τις εισηγήσεις τους παρουσίασαν το έργο και τις αρμοδιότητες του 1ου ΚΕΣΥ Α΄ Θεσσαλονίκης και ανέλυσαν το θέμα: «Ψυχοπαιδαγωγικά προβλήματα στο σχολείο, την οικογένεια και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον».