Το 1ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Δρ Σοφία Μαυροπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια, School of Early Childhood & Inclusive Education, Queensland University of Technology, Australia και ομάδα εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ατόμων με αυτισμό, κ.κ. Φωτεινή Γρηγορίου, Έλενα Κακλαμανάκη, Ευαγγελία Μαγαλιού, οργανώνουν Διαδικτυακά Επιμορφωτικά Εργαστήρια για την Δομημένη Διδασκαλία.

Τα εργαστήρια αυτά απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Θεσσαλονίκης, της περιοχής ευθύνης του 1ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης, που υποστηρίζουν παιδιά και εφήβους με αυτισμό στην Γενική και Ειδική Εκπαίδευση όλων των βαθμίδων.

Παρακαλούμε όσους και όσες εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής μέχρι 22-01-2023, ώρα 23:59.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

https://forms.gle/mJgrCr4Y5cqvTfD38

 ή

Αίτηση Συμμετοχής σε Επιμορφωτικά Εργαστήρια για τη Δομημένη Διδασκαλία που διοργανώνει το 1ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης (Διαδικτυακή Επιμόρφωση) (google.com)